Audi представила «заряджений» універсал RS4 Avant (фото)

Новинка отримала технічне оновлення MMI, потужність силової установки залишилась незмінною.

Універсал посвіжів і отримав оновлені технології всередині.

Найбільшою відмінністю є решітка Singleframe, яка трохи ширша і, в принципі, відповідає решті частини сучасного модельного ряду Audi. Для RS4 Avant вона насправді трохи ширша, ніж для базової A4, і являє собою стільникову структуру. З боків решітки розташовані нові додаткові матричні світлодіодні фари, оточені темними рамками, що підкреслюють ділове «обличчя» RS4. Більш того, колісні арки RS4 ширші в порівнянні зі стандартним A4 Avant, щоб вмістити більше потужні колеса «зарядженого» універсала.

Головна відмінність інтер’єру – новий 10,1-дюймовий сенсорний екран MMI. Оскільки це модель RS, на екрані може відображатися все: від важливої ​​інформації про автомобіль до часу проходження кола.

Під капотом RS4 Avant розташований добре знайомий 2,9-літровий Twin-Turbo V6, що розвиває 444 кінських сили. Стандартна версія універсала поставляється з комплектом 19-дюймових коліс. Додатково доступні колеса на 20 дюймів і гальмівні супорти з шістьма поршнями. У ролі трансмісії виступає коробка передач Tiptronic з вісьмома швидкостями, і коли все працює в гармонії, Audi заявляє, що RS4 Avant може розігнатися до 100 км / год за 4,1 секунди.

На європейський ринок RS4 Avant 2020 модельного року надійде в продаж в кінці цього місяця за ціною від 81 400 євро.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти