Кросовер Infiniti QX50 2020 отримав передові технології та нові комплектації (фото)

Кросовер Infiniti QX50 2020 модельного року отримав деякі передові оновлення і кілька нових комплектацій.

Перш за все, оновлений QX50 отримав нову інформаційно-розважальну систему InTouch з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay. Відзначимо наявність на центральній консолі декількох сенсорних дисплеїв: 8-дюймовий вгорі і 7-дюймовий внизу. Крім технологічних оновлень, модель доступна тепер з двома новими рівнями обробки салону, які пропонуються в топових комплектаціях і мають багате оснащення.

Infiniti QX50 у виконанні Sensory отримає світлодіодну оптику Ice Cube з адаптивною системою освітлення, а також панорамний люк, рейлінги на даху і 20-дюймові легкосплавні диски. Усередині салону відзначимо передні шкіряні крісла з підігрівом, рульове колесо з підігрівом, преміальну аудіосистему Bose, автоматичне затемнення дзеркала заднього огляду, GPS-навігацію і підключення HomeLink.

Кросовер отримав цілий набір систем допомоги водієві, включаючи інтелектуальний круїз-контроль, систему моніторингу «сліпих зон», систему утримання в смузі руху і допомогу в дистанційному управлінні.

Як і раніше, QX50 приводиться в рух 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном VC-Turbo зі змінним ступенем стиснення. Віддача агрегату становить 268 к.с. і 379 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з безступінчатою трансмісією, яка може працювати в парі з опціональною системою повного приводу.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти