Шведи готують конкурента Tesla Model 3

Компанія Polestar (дочірня компанія шведського виробника автомобілів Volvo Car Corporation) слідом за оголошенням цін на свою другу самостійну модель анонсувала для неї спортивний набір обладнання Performance Pack.

Автомобіль, який складе конкуренцію Tesla Model 3, буде доступний з удосконаленим шасі та деякими стилістичними змінами.

У набір Performance Pack увійшли передні чотирьохпоршневі гальмівні механізми Brembo, а також регульовані амортизатори Ohlins і 20-дюймові алюмінієві колісні диски. Крім цього, від стандартного електрокара така версія відрізняється ременями безпеки з золотистими елементами, а також гальмівними супортами.

Раніше були оголошені європейські ціни на Polestar 2, який, наприклад в Німеччині, обійдеться мінімум в 58 800 євро. Автомобіль з набором Performance Pack буде коштувати на 6 тис. євро дорожче.

Друга самостійна модель Polestar дебютувала в березні 2019 року на Женевському автосалоні. Polestar 2 обладнаний двома електромоторами, які передають тягу на обидві осі. В сумі двигуни генерують 408 к. с. і 660 Н · м крутного моменту. Polestar 2 здатний прискорюватися з місця до «сотні» менш ніж за п’ять секунд. Запас ходу без підзарядки акумуляторів становить близько 500 кілометрів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти