Aston Martin розсекретила новий кросовер DBX (фото)

Прем’єра першого кросовера бренду відбудеться 20 листопада поточного року, в Пекіні. Напередодні британський автовиробник опублікував перше зображення салону майбутньої новинки.

Використовуючи результати численних опитувань клієнтів і досвід Aston Martin, інтер’єр DBX був розроблений таким чином, щоб власники відчували себе в машині як вдома. Салон моделі поєднує в собі найякісніші і дорогі матеріали оздоблення з ретельно продуманою ергономікою.

У прес-релізі Aston Martin звертає увагу на центральний тунель в DBX, який не видно на знімку. За словами представників компанії, це «елегантна, плавуча естетика, яка пропонує місце для зберігання речей більшого розміру».

Нагадаємо, кросовер Aston Martin DBX розроблений з широким застосуванням вузлів і агрегатів концерну Daimler. Новинка буде приводитися в рух 4,0-літровим V8 від AMG, яким вже оснащують моделі Vantage і DB11. Потужність двигуна становить 550 к.с. і 700 Нм крутного моменту, в парі з мотором працюватиме 9-ступінчаста автоматична КПП і роздавальна коробка з муфтою підключення передньої осі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти