Toyota показала унікальний трековий Avalon (фото)

Японський автовиробник показав спортивну модифікацію седана Avalon.

Не всі знають, що у 2018 році була представлена ​​гоночна версія TRD (Toyota Racing Development), яка отримала аеродинамічний комплект поліпшень, модифіковану підвіску і продуктивний 3,5-літровий мотор.

Днями на виставці SEMA-2019 була показана трекова версія Toyota Avalon TRD Pro. Автомобіль є шоу-каром, який не буде випускатися серійно. Силова установка об’ємом 3,5 літра була доопрацьована, що дозволило підвищити її потужність на 34 к.с. – до 355 к.с. Зміни торкнулися системи забору холодного повітря, а також вихлопної системи. Модифікація TRD Pro була створена фахівцями Toyota Racing Development на честь 40-річного ювілею підрозділу.

Автомобіль також обладнали новим аеродинамічним комплектом поліпшень кузова, який включає передній бампер з великим повітрозбірником.

Фахівці встановили диференціал підвищеного тертя, який дозволить запобігати пробуксовці передніх коліс на старті. Для більш ефективного гальмування використовуються збільшені диски з діаметром 355 мм, а також чотирипоршневі супорта.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти