Chery виводить на ринок розкішний кросовер за 20 тисяч доларів (фото)

Компанія Chery назвала дату старту продажів нового великого кросовера Jetour X95. Вже 28 листопада перші серійні екземпляри будуть передані покупцям.

Jetour X95 – це представник преміальної лінійки кросоверів, недавно створеного компанією Chery Automobile Co., Ltd суббренда Jetour.

Найбільший SUV марки з індексом X95 суттєво відрізняється від свого прабатька Jetour X90, на базі якого він був побудований. І справа не лише в тому, що він довший на 57 мм, а колісна база розтягнута на 5 мм. У дизайні екстер’єру використані елементи, які мають свій неповторний стиль: потужні бампера складної форми, підкреслена решітка радіатора з оригінальним рельєфом тощо.

Салон Jetour X95 виконаний в стилі хай-тек. Повністю цифрова приладова панель і величезний сенсорний екран управління новітнім медіакомплексом охоплюють всю фронтальну частину кокпіта практично як на новому Mercedes-Benz GLE. Навіть управління кліматичною системою виведено на окремий сенсорний екран.

X95 буде доступний в 5-, 6- і 7-місному виконанні. Лінійка силових агрегатів поки обмежена одним мотором – 1,6-літровим турбодвигуном потужністю 197 к.с.. Трансмісія – роботизована, 7-швидкісна. Привід безальтернативний передній.

Попередня вартість новинки – від 143 800 юанів, тобто трохи більше 20 тисяч доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти