Mitsubishi представила відразу дві новинки (фото)

Японський автовиробник оновив дві моделі – Mirage і Attrage. Автомобілі орієнтовані на ринок Таїланду.

Оновлені Mitsubishi Mirage і Attrage отримали фірмовий Х-подібний стиль в передній частині авто, який в компанії називають Dynamic Shield. Також в автомобілів дещо змінилася форма фар, а бампери оснастили вставками з хрому. Крім того, в кольоровій гамі новинок з’явився відтінок White Diamond. А окремо для моделі Mirage тепер буде доступний і колір Sand Yellow.

Якщо говорити про салон оновлених Mitsubishi Mirage і Attrage, то він може похвалитися вставками під карбон, більш зручними передніми підлокітниками і розширеним вибором для варіантів обробки. Наприклад, для Mirage можна вибрати комбіноване виконання салону, а для Attrage – обробку шкірзамінником. Також в інтер’єрі авто з’явилася медіасистема з 7-дюймовим дисплеєм, яка здатна підтримувати додатки Apple CarPlay і Android Auto.

Під капотом нових Mitsubishi Mirage і Attrage змін не відбулося. Вони як і раніше будуть комплектуватися 1,2-літровими бензиновими двигунами потужністю 78 к.с. У парі з моторами працюватиме 5-швидкісна МКПП або варіатор.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти