Chevrolet представила позашляховик Tahoe нового покоління (фото)

Компанія Chevrolet розсекретила позашляховик Tahoe нового покоління і його подовжену версію під назвою Suburban. На місцевому ринку продажу автомобіля почнуться в середині наступного року.

Ціни на машину будуть названі пізніше. У порівнянні з попередником автомобіль збільшився в розмірах. Довжина звичайного Tahoe сягає 5351 мм (+169 мм), а у Suburban цей показник становить 5732 мм (+32 мм). Об’єм багажного відділення зріс до 733 літрів.

Після зміни покоління зовнішність машини стала нагадувати Chevrolet Silverado. Позашляховик отримав світлодіодну оптику, агресивну решітку радіатора, нові бампера, а також 18- або 20-дюймові колісні диски на вибір. В салоні у автомобіля встановили великий екран мультимедійної системи, а замість традиційного селектора коробки передач у новинки з’явилоя спеціальне управління з клавішами. Також водієві доступний проекційний дисплей і безліч електронних помічників. Серед них, адаптивний круїз-контроль, система виявлення пішоходів, функція екстреного гальмування.

Позашляховик також обзавівся незалежною задньою підвіскою замість нерозрізного моста. Також клієнти зможуть замовити Tahoe з пневматичною підвіскою. У гамму моторів автомобіля увійшов новий турбодизель агрегат об’ємом 3,0 літра, потужність двигуна становить 281 к.с. і 623 Нм крутного моменту. Такий же мотор встановлюється на пікап Silverado, який змінив покоління кілька років тому.

Також новинка оснащується 5,3-літровим бензиновим мотором V8. Потужність агрегату становить 350 кінських сил. Крім цього автомобіль можна буде придбати з 6,2-літровим бензиновим мотором V8 (426 кінських сил). Всі агрегати працюють з 9-швидкысною АКПП. Привід – задній або повний із заниженою передачею.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти