Mercedes оновив свій найменший кросовер (фото)

Компанія Mercedes-Benz представила компактний кросовер GLA другого покоління, який тепер став більше схожий на позашляховик, ніж на високий хетчбек, а також отримав деякі системи від флагманського GLS. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в березні 2020 року на Женевському автосалоні.

В основу GLA другого покоління лягла передньопривідна архітектура MFA, на якій, зокрема, створені хетчбек A-Class нового покоління, седан і універсал CLA, компактвен B-Class, а також новий компактний кросовер GLB.

Габаритна довжина Mercedes-Benz GLA склала 4410 мм, ширина – 2020 мм, а висота 1611 мм. Розмір колісної бази збільшився на 30 мм – до 2729 міліметрів.

Базовим мотором стала 1,33-сильна «турбочетвірка», розроблена концерном Daimler спільно з Renault. Двигун, що працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач, розвиває 163 к. с. і 250 Н · м крутного моменту.

Топову версію від AMG з індексом 35 укомплектували дволітровим наддувним двигуном, що видає 306 к. с. і 400 ньютон-метрів. Мотор працює разом з 8-діапазонним «роботом» і повним приводом. Такий кросовер прискорюється з місця до першої «сотні» за 5,1 с, а його максимальна швидкість примусово обмежена на позначці 250 км на годину.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти