Чоловіка засудили на тисячі доларів за подряпані трирічною донькою Audi

Трирічна дівчинка, яку батьки взяли з собою в автосалон Audi в Китаї, захотіла помалювати на автомобілях. Незабаром вони сильно пошкодували, що не захопили олівці і фломастери.

Через брак інших засобів, спритна дитина підібрала кілька дрібних камінчиків і подряпала 10 новеньких Audi, в тому числі флагманський SUV Q8 вартістю 28 тис. доларів.

Примітно, що батьки юної художниці навіть не збиралися купувати преміальне авто – вони поїхали за компанію з другом, взявши дитину з собою.

Автодилер подав позов до суду на батька дівчинки на прізвище Джао, зажадавши виплатити принаймні 28 тис. доларів. У позові зазначено, що сума приблизна і може зрости, коли фахівці оцінять всі завдані збитки. Позивач також зазначив, що розмальовані Audi вже не можуть бути продані в якості нових, тому що лакофарбове покриття довелося повністю оновлювати. Тепер, незважаючи на відсутність пробігу, машини вважаються вживаними.

На суді на початку грудня Джао заявив, що 28 тис. доларів – непідйомна для його родини сума і в підсумку домігся більш-менш щасливого вирішення ситуації – зниження суми позову до 9,5 тис. доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти