Hyundai розповіла про новий глобальний кросовер

Глобальна версія кросовера Hyundai Creta (ix25) нового покоління, який вже восени вийшов на ринок Китаю, представлять 6 лютого на міжнародному автосалоні Auto Expo 2020.

Як стало відомо Твоїй МАШИНІ, зовні нова Creta для світового авторинку буде цілком ідентична китайському варіанту. Винятком можуть стати лише злегка змінені радіаторні ґрати і 17-дюймові колеса. Габарити також залишаться колишніми: довжина, висота і ширина машини складе 4 300, 1 635 і 1 790 мм відповідно.

Інтер’єр «глобального» кросовера, можливо, на виставці і не покажуть, проте вже зрозуміло, що там буде все те ж саме, що і в «китайському»: цифрова приладова панель, комплекс мультимедіа з великим вертикальним екраном, нове рульове колесо і шайба КПП , що дозволяє виставляти індивідуальні налаштування силового агрегату, підвіски і рульового управління в різних дорожніх умовах.

Очікується, що у моторну лінійку «глобальної» Hyundai Creta нового покоління увійдуть 1,0-літровий турбодвигун (потужність не повідомляється), 1,5-літровий 115-сильний «атмосферник» і 1,5-літровий турбодизель, який видає ті ж 115 кінських сил. З КПП можна буде вибрати або 6-ступінчасту «механіку», або 7-швидкісний «робот» з подвійним зчепленням.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти