Bentley знімає з виробництва культовий седан і знаменитий V8

Компанія Bentley представила спеціальну версію седана Mulsanne під назвою 6.75 Edition by Mulliner, яка покликана «попрощатися» з цією моделлю і знаменитим 6,75-літровим двигуном V8. Усього буде випущено 30 таких автомобілів, після чого виробництво Mulsanne остаточно припиниться.

Від стандартних Mulsanne версія 6.75 Edition by Mulliner відрізняється глянцево-чорним оформленням ряду елементів кузова в поєднанні з хромованим обрамленням передніх фар і задніх ліхтарів.

У салоні з’явилися спеціальні регулятори, виконані в стилі кришок горловини для заливу мастила, а також сидіння з особливою прострочкою. Крім того, в розрізі циферблата годинника можна побачити схематичні креслення знаменитого двигуна V8. Сам мотор отримав впускний колектор чорного кольору й індивідуальну табличку з підписом виконавчого директора Bentley Адріана Холлмарка.

Bentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner базується на топовій модифікації Speed. Це означає, що 6,75-літровий восьмициліндровий мотор з двома турбінами видає 530 к.с. і 1100 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Такий седан здатний набирати першу «сотню» за 4,9 сек., а його максимальна швидкість складає 305 км на годину.

Випуск Bentley Mulsanne припиниться навесні поточного року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти