Dongfeng показала новий кросовер на платформі PSA (фото)

Китайська компанія Dongfeng розкрила зовнішність свого нового кросовера, який базується на платформі французького альянсу PSA.

У 2019 компанія Dongfeng представила седан Yixuan, який став першою моделлю марки, розробленою на платформі CMP від ​​концерну PSA. На аналогічному шасі побудований DS 3 Crossback, Peugeot 208/2008 і Opel Corsa. Тепер же бренд Dongfeng випустив на такій же архітектурі новий кросовер, який отримав назву Yixuan RV.

Кросовер отримав оригінальну решітку радіатора, яка стала тепер діставати до нижньої кромки бампера, а в задній частині зникла смужка, що з’єднує ліхтарі. Також на кросовері дебютувала нова емблема Dongfeng і Aeolus (суббренд для Китаю).

Довжина новинки становить 4610 мм, ширина – 1830 мм, а висота – 1600 мм. При цьому розмір колісної бази автомобіля сягає 2680 мм. Інтер’єр кросовера поки не розкритий, але подейкують, що там з’явиться цифрова приладова панель, сенсорний блок управління клімат-контролем і медіасистеми.

Під капотом Dongfeng Yixuan RV буде знаходитися 1,0-літровий турбодвигун потужністю 125 к.с. і 150-сильний 1,5-літровий агрегат. Обидва двигуни були розроблені фахівцями Dongfeng. В якості трансмісії запропонують 5-швидкісну МКПП або 6-діапазонного «робота» з двома зчепленнями. У Китаї новинка з’явиться вже в поточному році.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти