Новий «Гелік» отримав ще один ряд сидінь (фото)

Фахівці ательє Hofele додали новому G-Class ще один ряд крісел.

Тюнінг ательє Hofele представило доопрацьований Mercedes-Benz G-Class. Позашляховик отримав розкішну обробку салону, а також додатковий ряд крісел. Екстер’єр автомобіля прикрасили стильним обвісом і новими колісними дисками.

Для створення проекту була взята флагманська модифікація Mercedes-AMG G 63, втім для доопрацювання можна використовувати будь-який G-Class за бажанням замовника. Заводську обробку салону замінили на червону шкіру Nappa і антрацитову алькантару. На рульовому колесі, центральному тунелі і дверних картах з’явилися вставки з вуглепластику.

Тюнери відзначають, що на додатковому ряду сидінь зможуть розміститися діти або невеликі дорослі пасажири. При необхідності додатковий ряд можна демонтувати, а крісла другого ряду трансформуються на диван.

Екстер’єр позашляховика прикрашений 24-дюймовими колісними дисками, розширювачами колісних арок, хромованою решіткою радіатора і світлодіодною балкою на даху.

Відомостей про технічні доопрацювання немає. Під капотом позашляховика розташовується 4,0-літровий V8 з подвійним наддуванням потужністю 585 кінських сил і обертовим моментом 850 Нм. Двигун поєднується з 9-ступінчастою АКПП і системою повного приводу.

Вартість шестимісного «Геліка» – 279 880 євро.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти