Суд заборонив рекламу автопілота Tesla

Суд німецького Мюнхена прийшов до висновку, що Tesla ввела споживачів в оману щодо можливостей своїх автоматизованих систем керування.

Центр захисту від недобросовісної конкуренції, німецька некомерційна організація, фінансована компаніями і галузевими групами, недавно подала позов проти американського виробника електрокарів. У позові було заявлено, що компанія Tesla пообіцяла німецьким клієнтам більше, ніж те, що її функція автопілота може фактично надати.

Некомерційна організація зазначила, що веб-сайт Tesla повідомив наступне: «автоматичне водіння на вулицях міста… з’явиться пізніше в цьому році», незважаючи на те, що повідомлення з’являється на веб-сайті з 2019 року, функція все ще не активована.

У своїй постанові Мюнхенський суд заборонив Tesla Germany включати вирази «повний потенціал автономного водіння» і «автопілот включно» в свої рекламні матеріали, в тому числі на своєму веб-сайті.

У відповідь на це рішення Ілон Маск висловив своє розчарування в Twitter, написавши: «Tesla Autopilot був буквально названий на честь терміна, використовуваного в авіації. А як щодо автобану ??».

У Tesla є можливість оскаржити рішення суду, але невідомо, чи планує вона це зробити.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти