Названі 5 дивних автомобілів, які взагалі не повинні були з’являтися

Незрозуміло, про що саме думали автомобільні компанії, коли запускали ці моделі у виробництво, пише Sud.ua.

Вам доводилося бачити автомобіль, який залишає більше питань, ніж відповідей?
Процес створення автомобіля дуже довготривалий, над його створенням працює багато спеціалістів, які в підсумку перевіривши всі нюанси відправляють модель на конвеєр.

Але іноді здається, що авто особливо уважно ніхто і не перевіряв, і коли авто з’являється, люди починають питати: «Як ця річ взагалі потрапила на ринок?».

Автомобільні експерти виділили п’ять прикладів автомобілів, які взагалі не повинні були йти в виробництво. Це не тільки випадок неправильного дизайну, але і технічних помилок.

Pontiac Aztek

Можна було б подумати, що бути дизайнером автомобілів – це робота мрії, але, дивлячись на Pontiac Aztek, це безумовно не так. Цей автомобіль доводить, що дизайн іноді може бути досить складним завданням. І цей автомобіль був розроблений тією ж людиною, який розробив унікальний Chevrolet Corvette C7.

SsangYong Rodius

SsangYong Rodius, випущений в 2004 році, є, мабуть, самим дивним автомобілем в світі. Первісна ідея корейської компанії полягала в тому, щоб зробити авто схожим на яхту на дорозі. Дивно, що хтось схвалив дизайн цього автомобіля і що було випущено більше 10 000 одиниць.

Ford Mustang II

Як одна з найбільших машин в історії потрапляє в цей список? Відповідь на це питання дають найбільші шанувальники моделі – вона просто не мала спочатку мати логотип Mustang.

Mustang II був створений в 1974 році під час світової нафтової кризи на базі Ford Pinto. Ідея дуже дивна, тому що кінцевий продукт має передню частину, що нагадує Toyota Corolla Liftback 1970 року випуску (TE52), і задню частину, яка, схоже, була взята у Mitsubishi.

Dodge Charger L-Body

Можна подумати, що після великого провалу Ford Mustang II в 1974 році інші американські автомобільні компанії отримають уроки зі своїх помилок. Однак Dodge явно цього не робив, і Charger L-Body – яскраве тому підтвердження.

Alfa Romeo Arna

Alfa Romeo Arna 1983 року очолює список найгірших автомобілів з коли-небудь створених, тому що це сама безглузда і неправильна машина в історії. І якщо моделі Alfa Romeo відомі своєю міццю, красою і стилем, то в цьому автомобілі немає нічого цього.

Фактично, Alfa Romeo Arna – це результат співпраці, в рамках якого Японія намагалася запропонувати дешевший автомобіль європейського ринку. Але результат цієї співпраці згодом налякав потенційних клієнтів.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти