Нові авто, які вражають своїми приладовими панелями (ВІДЕО)

Новий «заряджений» Ford GT отримав сучасну цифрову приладову панель з 10-дюймовим дисплеєм. На дисплеї відображається інформація, в залежності від того, в якому режимі руху перебуває автомобіль. Найдетальніша інформація показується в режимі V-Max.

Сучасні приладові панелі дають своїм автомобілям компанії McLaren і Ferrari. Новітній 720S отримав чудову приладову панель, яка показує водієві інформацію, в залежності від режиму руху. Найповніші дані містить режим Slim Display Mode.

У LaFerrari приладова панель здається на перший погляд не дуже складною. Однак, на її дисплеї може відображатися дуже докладна інформація про стан автомобіля.

Компанії, які випускають не такі дорогі автомобілі, як McLaren і Ferrari, теж з успіхом використовують цифрові приладові панелі. Так, у Audi є Virtual Cockpit, а у Volkswagen – Digital Cockpit. В принципі це однакові системи, хоча вони трохи відрізняються один від одного. Вони коштують досить дорого, але це окупається. У Digital Cockpit 12-дюймовий дисплей показує багато найрізноманітнішої інформації, в тому числі, наприклад, дзвінки по мобільному телефону.

Суперсучасну цифрову приладову панель має також Ford Mustang 2018 модельного року. На 12-дюймовому дисплеї показується інформація, в залежності від режиму руху. Але якщо вас не цікавить ця технологія, від її використання можна відмовитися.

Джерело: autonews.ua

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти