10 «вічних» автомобілів, які ніколи не підведуть

Незалежні експерти Consumer Reports опублікували рейтинг автомобілів, які без проблем проїжджають 300 тисяч кілометрів. Головними критеріями при складанні рейтингу були такі показники: авто повинні були пройти не менше 300 тис. км і при цьому не завдавати власникам зайвих клопотів.

Десятка найбільш надійних авто виглядає так:

Toyota Camry

Ця модель є однією з найпопулярніших в Європі, яку хвалять за надійність. Правда, часто забувають сказати, що цей високий рівень надійності досягається коротким міжсервісним інтервалом – на станцію техобслуговування рекомендується заїжджати кожні 10 000 км. Таким чином обслуговування цього авто буде обходиться трохи дорожче, ніж у інших марок. І все ж власники Toyota Camry дійсно рідко скаржаться на цей автомобіль.

Honda Accord

До цього автомобіля практично неможливо причепитися. Ергономіка, обробка салону, їздові характеристики – ідеально майже все. Якщо вже чіплятися, то тільки до жорсткуватої підвіски. Але це плата за надійність і за можливість розганятися до «сотні» за 10,6 секунди.

Toyota Prius

Toyota Prius по праву вважається одним з кращих автомобілів, якщо говорити про співвідношення якість – ціна – економічність. Це міський сімейний автомобіль для тих, кому за 30. А ось молодь цей автомобіль оцінить навряд чи – аж надто серйозний у Пріуса дизайн.

Honda CR-V

Цей автомобіль простий і невибагливий. Пластик комусь може здатися зовсім бюджетним, але якість збірки настільки висока, що навіть у старих авто скрипу не почуєш. Немає питань і до ергономіки. Двигуни Honda завжди були відомі своєю надійністю. При правильному обслуговуванні і використанні якісних витратних матеріалів проблем з автомобілем не буде.

Toyota Sienna

«Беріть, не пошкодуєте!», – саме так відгукуються про Toyota Sienna ті, кому довелося поїздити на цій машині. А ще цей автомобіль називають універсальним для усієї родини. Серед плюсів моделі -високий рівень комфорту, недорога експлуатація, висока зручна посадка і прекрасний огляд.

Honda Civic

Honda Civic вже не перший рік входить до ТОП-10 найпопулярніших автомобілів світу. Серед переваг називають цікавий дизайн, високу посадку, просторий салон, невибагливість в обслуговуванні і високу надійність усіх систем.

Toyota Corolla

Автомобіль з надійним двигуном, хорошою ходовою, просторим багажником і салоном. Деякі експерти називають Toyota Corolla найкращою в своєму класі.

Toyota 4Runner

Говорячи про Toyota 4Runner, в першу чергу згадують про її надійність, високу прохідність та невибагливість. Якщо до машини відноситься дбайливо, то можна забути дорогу на СТО.

Toyota Highlander

Toyota Highlander називають гідним автомобілем з фантастичною надійністю. Якщо в перші 5 років експлуатації своєчасно проводити технічне обслуговування, заїжджати на станцію, щоб поміняти розхідники й оливу, то можна безтурботно їздити не одну тисячу кілометрів.

Ford F-150

Ford F-150 підкорить серця автолюбителів будь-якого ринку. І на це є причини. Автомобіль підійде всім любителям комфорту, хоча він і призначений для бездоріжжя. Машина поводиться прекрасно на будь-яких дорогах.

Джерело: koleso.temaretik.com

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти