5 найкращих автомобілів для дачі

Чимало людей вважають свої дачі другою домівкою, і це нормально. Відірватися від міської суєти, насолодитися свіжим повітрям і тишею – що може бути краще? Поїздка на дачу повинна бути таким же задоволенням. Який автомобіль вибрати? AutoUniversum підібрав 5 найкращих, на нашу думку, варіантів.

Які були критерії вибору? Автомобіль для дачі не повинен бути дорогим. При цьому рівень комфорту повинен бути прийнятним. Плюс у такої автівки повинен бути досить просторий багажник і бажано позашляхові характеристики дещо кращі, ніж у міського хетчбека.

5. Hyundai Creta

Кросовер пропонується з одним з двох двигунів потужністю 123 і 150 к.с. Передні та задні звіси – досить короткі (по 840 мм). Є вибір трансмісії – механіка або автомат.

До плюсів також можна віднести об’ємний багажний відсік, непогане оснащення навіть в “базі”, міцний кузов.

Головним мінусом є ціна. Creta – дорогувата. Ціна – від 476 800 гривень. З іншого боку кросовер прекрасно підійде і для міських поїздок, і для далеких вояжів.

4. Renault Duster

У кросовера відбулася зміна поколінь. Як і для моделі першої генерації, для нового Дастера запропонований вибір двигунів і трансмісії. Привід може бути переднім або повним.

Ціна найдешевшого варіанту Дастера – 424 810 грн. Це передньопривідний кросовер з механічною 5-ступінчастою коробкою і 115-сильним бензиновим двигуном.


3. Chery Tiggo 2

Китайський кросовер дуже непогано зайшов на ринок. Двигун запропонований всього один (106 к.с.). Крім механічної коробки доступний 4-діапазонний автомат.

У Tiggo 2 не найбільший багажник і тільки передній привід, але кліренс становить 178 мм, а ціну можна назвати привабливою – від 306 072 грн.


2. FIAT Qubo

Італійський мінівен погано підійде для руху навіть по легкому бездоріжжю, але рівень комфорту, вибір між бензиновим (77 к.с.) і дизельним (75 к.с.) двигуном, 440 кг корисного навантаження і об’ємний багажний відсік повністю нівелюють майже нульові позашляхові характеристики .

Мінімальна ціна Qubo – 339 900 грн.


1. Renault Logan MCV Stepway

Цей універсал підвищеної прохідності є найкращим, на нашу думку, автомобілем для дачі. Високий дорожній просвіт (174 мм), захисний кузовний обвіс, просторий салон, один з найбільших в класі багажних відсіків (537 літрів з піднятими сидіннями), економічний 90-сильний двигун, вибір трансмісії (механіка / робот) плюс “земна” для такої конфігурації ціна – від 428 431 грн.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти