В Україні розпочала роботу нова автомобільна компанія

Один з найбільших автомобільних холдингів – Група компаній АІС відкриває нову компанію – AIS Autotrade, повідомляє  “Твоя МАШИНА” з посиланням на autocentre.ua.

Компанія AIS Autotrade була створена на базі підрозділу Групи компаній АІС – «АІС Маркет», який вів операції по організації трейд-ін угод в дилерській мережі АІС. Нова компанія виходить відразу в кілька сегментів автомобільного ринку та істотно розширює сферу діяльності.

1) AIS Autotrade буде вести операції на ринку внутрішніх перепродажів по всій Україні:

– викуп і продаж легкових та комерційних автомобілів з пробігом всіх марок в усіх містах присутності АІС, включаючи трейд-ін вживані на вживані;

– послуги в, як фізичним, так і юридичним особам. Відзначимо, що системні торгові операції із вживаним комерційним транспортом зараз ніхто з автодилерів не проводить. А викуп і продаж легкових автомобілів здійснюють в основному приватні підприємці, часто нелегально. Також вперше в Україні AIS Autotrade пропонує послуги по оптовому Автовикуп автопарків у великих компаній. Ще одне нововведення AIS Autotrade – трейд-ін операції (ця послуга раніше пропонувалася тільки при покупці нових авто).

2) AIS Autotrade буде вести операції з імпорту комерційних автомобілів з Євросоюзу:

– покупцям будуть доступні вантажопасажирські та вантажні автомобілі провідних європейських виробників різних класів за вантажопідйомністю та пасажиромісткостю;

– покупці юридичні особи зможуть отримати податковий кредит з ПДВ.

3) AIS Autotrade буде й надалі забезпечувати трейд-ін угоди при купівлі нових автомобілів в національній мережі Автоцентр АИС по всій Україні:

– клієнти зможуть здати в трейд-ін існуючий легковий або комерційний автомобіль з пробігом будь-якої марки;

– за програмою трейд-ін можна придбати новий автомобіль вибравши з 18 брендів, який пропонує АІС, в тому числі Opel, Renault, Citroen, Peugeot, SsangYong, Ravon, Geely і ін. 1 з 3

4) AIS Autotrade одна з перших в Україні компаній, що пропонує клієнтам цілий набір додаткових послуг при покупці автомобіля з пробігом:

– гарантія легальності, юридичної чистоти, підтвердженого пробігу та технічного стану автомобіля;

– можливість провести тест-драйв будь-якого вподобаного автомобіля;

– можливість придбати автомобіль в кредит або лізинг;

– безкоштовний для клієнта сервіс Асистанс – технічна та інформаційна допомога в дорозі;

– можливість придбати страховий поліс КАСКО, ОСАГО;

– придбати автомобіль в трейд-ін з вигодою до 5% від вартості нового автомобіля.

Як зазначив Генеральний директор AIS Autotrade Мартін Емес (Martin Emes): «Наша компанія першою в Україні запропонувала європейську схему роботи із вживаними автомобілями, коли офіційний автомобільний оператор пропонує клієнту рішення по заміні автотранспорту і гарантує клієнту безпеку, комфорт, надійність і високу швидкість проведення операції».

Директор по маркетингу Групи компаній АІС Сергій Боровик зазначив: «Ринок б / у автомобілів (легкові і комерційні) в Україні перевищує 0,5 млн. Од. в рік, при цьому він стабільно зростає. Ми бачимо явний вакуум в наявності високоякісних послуг для потенційних клієнтів. Ми маємо намір зайняти частку 10% в наших цільових сегментах».

Викуп автомобілів з пробігом ведеться у всіх 22-х автоцентрах АІС. Діагностика технічного стану та оцінка автомобіля проводиться безкоштовно.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти