ТОП-5 звичайних машин, які неможливо знищити

Інколи автомобілі слугують не лише засобом пересування, але й надійним захистом. Автоексперти склали ТОП-5 звичайних авто, які неможливо знищити.

Очолив рейтинг Lexus LS 460L. Модель є втіленням якості, стилю, потужності, а після доопрацювань і безпеки. Вона здатна витримати вибух, постріли з штурмової гвинтівки, що робить модель максимально безпечною, при цьому авто не відрізняється від звичайної стокової моделі.

Друге місце дісталося BMW 750 Li. Ряд доробок перетворили класичний BMW 750 на  німецький «танк». Авто отримало броню, зміцнене днище, куленепробивне скло. Крім того, авто оснастили потужним броньованим двигуном, міцною підвіскою та суперкерованим шасі.

Трійку замкнув Cadillac Escalade ESV з надійною круговою бронею і переробленим салоном.

Четверте місце дісталося Mercedes-Benz S-Guard, який є одним з найбільш броньованих в діловому сегменті. Авто підійде для щоденних безпечних поїздок, зберігаючи при цьому стиль та елегантність.

Замикає ТОП-5 Knight XV. Авто є однією з найпопулярніших серед броньованих моделей з прекрасними технічними характеристиками і здатністю витримати атаки будь-якої стрілецької зброї.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти