Україну чекає нова хвиля старих автомобілів з Європи

У Німеччині схвалена заборона автомобілів з дизельними двигунами стандарту Євро-4. Дизелі стандарту Євро-5 заборонять з осені 2019 року.

У 2017 році у декількох містах Німеччини вирішили заборонити автомобілі з дизельними двигунами, так як вони сильно забруднюють атмосферу, передає НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на Автотема.

Заборона повинна була бути введена в Штутгарті і Дюссельдорфі з 1 січня 2018 року. Однак, автовиробники подали апеляцію в Федеральний адміністративний суд. Суд схвалив заборону автомобілів з дизельними двигунами. Найближчим часом в цих, а також ще в деяких німецьких містах не можна буде їздити на автомобілях з дизельними двигунами, які відповідають стандарту Євро-4.

З осені 2019 року під заборону потраплять дизелі за стандартом Євро-5.

У Німеччині зараз налічується близько 15 млн. автомобілів з дизельними двигунами. Лише близько 2,7 млн. таких машин відповідають стандарту Євро-6. Це означає, що постраждають власники приблизно 12,3 млн. автомобілів. Їм доведеться їх продавати за безцінь.

Оскільки в Україні старі автомобілі з Німеччини користуються особливим попитом, українці зможуть придбати авто за дуже демократичними цінами.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти