П’яний водій влаштував перегони з патрульними (ВІДЕО)

Патрульна поліція Львівської області опублікувала відео погоні за нетверезим 23-річним водієм автомобіля “Фольксваген”, який вночі їздив по місту з виключеними габаритами по вулиці Коновальця чим порушив ПДР.

На законні вимоги поліцейських про зупинку водій відреагував втечею. Втікаючи від “копів”, водій на великій швидкості протаранив пішохідну огорожу на вулиці Городоцькій після чого перекинувся.

Водій, з ознаками сп’яніння, перекинувся на автомобілі під час втечі від патрульних

Водій, з ознаками сп’яніння, перекинувся на автомобілі під час втечі від патрульнихСьогодні вночі, під час патрулювання на вулиці Коновальця, екіпаж патрульної поліції виявив транспортний засіб Volkswagen Touran на іноземній реєстрації, водій якого рухався у темну пору доби з виключеними фарами. Інспектори надали через гучномовець вимогу зупинитися, проте порушник проігнорував її та почав втікати. На вулиці Городоцькій втікач не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з пішохідним огородженням, після чого перекинувся. Патрульні вийшли з автомобіля та побігли допомагати чоловіку. Водія витягнули з автомобіля та викликали швидку медичну допомогу. Згодом чоловік відмовився від госпіталізації, оскільки не отримав тілесних ушкоджень. Так як в нього були ознаки алкогольного сп’яніння, йому запропонували пройти перевірку. 23-річний водій погодився пройти її у медичному закладі. Висновок за результатами перевірки буде через 2 дні. На чоловіка склали протокол за вчинення ДТП та протокол за невиконання вимог про зупинку. Також винесли постанову за проїзд перехрестя на червоне світло. Якщо аналіз крові покаже, що водій перебував в стані алкогольного сп’яніння, на нього складуть протокол за ст. 130 КУпАП та передадуть матеріали в суд. Тоді чоловіку загрожуватиме відповідальність у розмірі 10200 гривень та позбавлення права керування строком на 1 рік.#lvivpolice #патрульнаполіція

Publiée par Патрульна поліція Львівської області sur Dimanche 4 novembre 2018

Наразі відомо, що в момент аварії водій перебував у нетверезому стані. На місце аварії патрульні викликали бригаду швидкої допомоги. Водночас, затриманий водій здати кров для перевірки на стан алкогольного сп’яніння в медичному закладі.

Джерело: 032.ua

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти