В Україні з’явився новий автомобільний бренд і показав свої новинки (фото)

В Україні стрімко розвивається ринок нових комерційних авто.

Оскільки великим автомобільним підприємствам вигідно випускати невеликі партії авто, адаптовані під індивідуальні потреби кожного клієнта, то на ринок виходять невеликі бренди. Наприклад, днями в Україні з’явився новий автомобільний бренд Budda.

Як повідомляє AUTO-Consulting, бренд Budda зареєстрований в Україні як виробник спеціальних типів автомобілів – легкого комерційного транспорту з різними спеціальними надбудовами, в основному, на шасі Renault. Це новий напрямок діяльності добре відомої в нашій країні компанії AVTOLOGISTIKA.

Сьогодні в Budda роблять кузова-надбудови декількох типів: промтоварні, ізотермічні, рефрижераторні. Також Budda трансформує суцільнометалеві фургони в рефрижератори, виконуючи термоізоляцію кузова і встановлюючи холодильне обладнання. Такий автомобіль підійде як для фармацевтичних компаній, так і для перевезення продуктів харчування.

На шасі Renault в Budda роблять й іншу спецтехніку. Наприклад, евакуатори з лебідкою, на які може бути встановлений маніпулятор.

Як сертифікований виробник Budda має право видавати нові VIN-коди, проводити сертифікацію і паспортизацію виготовлених транспортних засобів. Тобто клієнти компанії отримують відразу увесь пакет необхідних для реєстрації спеціальної техніки документів.

Для трансформації кузовів і створення надбудов в Budda використовують комплектуючі та матеріали з Польщі, Туреччини, Франції, Німеччини. А

Виробничі цехи Budda розміщені прямо на Терміналі «Автологістика», що на Київщині.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти