Гучна заява: Зеленський вилаявся на адресу водіїв вантажівок

Володимир Зеленський розповів про те, як він став учасником переписки далекобійників, щоб з’ясувати, яким чином перевантажені фури знищують українські дороги.

Відповідне відеозвернення було опубліковано в групі далекобійників в Viber, передає Сьогодні.

«Хочу вам розповісти один прикол. Ви знаєте, ми будуємо тисячі доріг, думаємо, як побудувати це все, згідно з планом, як встигнути, де взяти гроші. Ми вже багато доріг побудували. Але я не знав, що є така проблема: як зберегти дороги. Чому? Тому що їдуть різні машини, різні водії, перевантажені, у них своя робота, вони їдуть … Їм все одно, що держава витрачає на один кілометр доріг – один мільйон доларів США. У них своя робота, своє життя. І тут ми вирішили якось побороти цю проблему, разом з СБУ, з Нацполіцією. Вирішили: давайте створимо пропускні пункти, щоб не було “перевантаження”. Створили. Але все одно не можемо зрозуміти, як вони проїжджають? Чи то вони вночі проїжджають, то вони об’їжджають центральні дороги», – каже український лідер.

Потім Зеленський розповів, що їм вдалося з’ясувати, як далекобійники це роблять.

«І ось знайшли ми з нашими хлопцями таку групу, яка називається “ГВК-Ваговий контроль”. Там 17 864 людини. Я підключився до групи і подивився, як там водії один з одним спілкуються: “По Коблево їдемо, там вільно, там тільки поліція … “, або ” а Умань не їдемо, там все серйозно, заборонено … “, і так далі. Чесно сказати, розвеселили ви мене, і розвеселили ви всіх, хлопці. Просто хочу сказати, що ви, хлопці, – засранці. Ми тут хочемо щось хороше зробити для країни. Ви допомагати не можете, не здатні, але ви хоч трошки не заважайте. Адже ми всерівно всі чати знайдемо і вас теж знайдемо. І буде боляче», – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, спецгрупи у складі інспекторів Державної служби з безпеки на транспорті (Укртрансбезпеки) та Національної поліції розпочали спецоперації з контролю та виявлення порушень на дорогах.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти