Новий Volvo XC40 стане найбезпечнішим кросовером в своєму сегменті

У Volvo повідомили, що німецькі преміальні бренди істотно відстають від шведської компанії в плані безпеки

Представники компанії Volvo під час спілкування з журналістами розповіли, що новий компактний кросовер Volvo XC40 зможе істотно випередити суперників в плані безпеки. Відзначається, що основними конкурентами шведської новинки вважаються такі моделі як Audi Q3, BMW X1 і Mercedes-Benz GLA.

У прес-службі компанії Volvo повідомляють, що новий компактний кросовер Volvo XC40 буде мати в списку оснащення ті ж системи безпеки, які отримали «старші» Volvo XC60 і Volvo XC90, навіть незважаючи на те, що новинка буде побудована на зовсім інший модульній платформі.

Відзначається, що мова йде про пакет систем безпеки Volvo City, який буде запропонований вже в базовому виконанні Volvo XC40. Розробники уточнили, що всі моделі Volvo XC40 об’єднані в єдиний сервіс, який дозволяє обмінюватися інформацією про аварії на дорогах. Відзначається, що така система здатна запобігти понад 25% аварій.

Також новий Volvo XC40 в списку оснащення матиме систему автоматичного виклику екстрених служб в разі ДТП, а також пакет, що складається з моніторингу рядності руху, системи екстреного гальмування, моніторингу сліпих зон і активного круїз-контролю.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти