На параді до Дня незалежності покажуть нові вітчизняні позашляховики

У частинах Збройних сил та інших військових формувань триває підготовка до параду на честь 27-ої річниці Незалежності України. Сучасна нова техніка, яка виготовлена на потужностях корпорації «Богдан» також братиме участь у проходженні механізованої колони.

Про це повідомили у прес-службі корпорації.

Днями на військовому аеродромі у селищі Озерне, що на Житомирщині, було проведено тренування технічної частини параду.

На чолі окремих підрозділів виставлено універсальні позашляховики Богдан 2351, більшість з яких зараз проходить піддослідну експлуатацію у районах проведення Операції Об’єднанних сил і за лічені місяці встигли добре себе зарекомендувати на фронтових дорогах.

Багатоцільові позашляховики очолять парадні підрозділи військової техніки, яка вже прийнята на озброєння у ЗСУ, а також техніки, яка передана до України у якості військово-технічної допомоги.

Нагадаємо, що за повідомленням старшого офіцера Головного військово-медичного управління майора Володимира Осіпова, 2017 року закуплено близько 100 одиниць санітарних автомобілів «Богдан-2251». Загалом це збільшило вказаний показник укомплектованості санітарно-евакуаційною технікою з 55 до 76%. До кінця поточного року планується доукомплектувати санітарні роти та підрозділи ЗСУ ще великою партією автомобілів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти