Автоексперт розповів, як часто потрібно мити автомобіль влітку

Літо – час, коли питання періодичності миття автомобіля стоїть перед автовласниками найгостріше. Тому ми запитали в автоексперта, як часто потрібно мити машину влітку.

Насамперед експерт звернув увагу на скло, за яким потрібно доглядати незалежно від того, чи збираєтеся ви найближчим часом на мийку чи ні.

«Влітку потрібно дивитися, наскільки машина брудна. Основну увагу потрібно звертати на скл. Ми знаходимося в широтах, де сонце досить довго перебуває низько над горизонтом і жир, який збирається на склі, починає блікувати. Тому купуємо спеціальний засіб для скла і приділяємо йому особливу увагу в літній період», – сказав автоексперт.

Періодичність мийки, за словами експерта, кожен вибирає сам. Наприклад, влітку в частій мийці немає ніякої необхідності, тому в даному питанні «слід виходити тільки з власних естетичних поглядів».

Тим, у кого алергія на пил, Дмитро Попов порадив частіше користуватися кондиціонером (але не переборщувати з температурою, как як застудитися від нього – простіше простого).

Підсумовуючи вищесказане, можна зробити висновок, що періодичність миття своєї машини в літній період кожен визначає сам в залежності від її забруднення і власних уподобань.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти