Volkswagen представив відразу 5 новинок (ФОТО)

На виставці SOWO, що проходила у США, Volkswagen показав п’ять концептів. У чотирьох з п’яти прототипів ключовим елементом оформлення став флуоресцентний жовтий колір.

Концепт Volkswagen Golf R Abstract дуже схожий на актуальну версію «Гольфа». Варто відзначити особливі колеса, зменшений кліренс, бічні спідниці і вихлопну систему з чотирма патрубками.

Основою для цього концепту став Volkswagen Jetta R-Line 2019 модельного року. Прототип назвали SoCal. Модель отримала жовті корпуси дзеркал, глянсовий чорний дах та білі колеса з жовтими акцентами.

Концептуальний Volkswagen Tiguan R-Line Aero оснастили пневмосистемою, що зменшує кліренс на 12,2 см. Зовні кросовер відрізняється маскувальною плівкою і чорними матовими 20-дюймовими дисками.

Ліфтбек Volkswagen Arteon R-Line Highlight отримав підвіску Ultra Low Coil Overs та чимало новітніх технологічних рішень.

Volkswagen Atlas Tanner Foust SEMA отримав великі колеса для бездоріжжя, захисні накладки, розширені крила, додаткову світлотехніку, а також додатковий багажник.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти