У мережі з’явилися перші зображення Toyota Land Cruiser 300

Дизайнери порталу «Колеса» представили своє бачення нового покоління позашляховика Toyota Land Cruiser 300.

Актуальний Land Cruiser 200 можна вважати справжнім довгожителем, адже дебют моделі відбувся в далекому 2007 році. З тих пір модель пережила кілька модернізацій найістотніша з яких трапилася в 2015-му, коли він отримав повністю нову передню частину і помітно оновився ззаду. Тепер же позашляховик готується до зміни поколінь. Зовсім недавно в мережі з’явилися перші шпигунські знімки автомобіля, на яких можна помітити деякі деталі екстер’єру, практично голий кузов і раму.

Дизайнери порталу припускають, що передня частина нового Land Cruiser 300 стане еволюційним розвитком передньої частини нинішнього позашляховика. На рендерах зображений автомобіль зі збільшеною решіткою радіатора і новою головною оптикою з Т-подібною графікою ходових вогнів, що перегукується з майбутньою Toyota Tundra. На шпигунських фотографіях можна помітити, що підвіконна лінія стане висхідною за задніми дверима, а бічні вікна стануть трохи скошеними зверху. Найімовірніше модель обзаведеться дзеркалами, встановленими на ніжки, як це вже зроблено на нових кросовери RAV4 і Highlander. Ззаду з’являться L-образні ліхтарі, які зроблять більш вузькими і незграбними. Передбачається, що позашляховик отримає збільшену до 2900 мм колісну базу (на 50 мм більше нинішньої), і це відображено на рендерах.

Позашляховик буде базуватися на лонжеронній рамі, але ось бензиновий 4.6-літровий V8 відправиться на спокій. Модель буде оснащуватися турбованим 6-циліндровими агрегатами – бензиновим на 3.5 літра і дизельним на 3.3 літра. Також в моторній гамі може з’явитися бензиновий атмосферний двигун на 4 літри. Прем’єра нового покоління Toyota Land Cruiser 300 може відбутися в найближчі місяці.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти