Honda покаже в Женеві прототип нового футуристичного електрокара

За основу машини візьмуть концепт Urban EV 2017 року

Навесні на автосалоні в Женеві компанія Honda покаже прототип нового серійного електрокара. Як буде виглядати автомобіль, заснований на концепті Urban EV 2017 року, японський виробник продемонстрував на ранньому ескізі. Ринковий дебют серійної машини відбудеться до кінця цього року.

Судячи по зображенню, електричний прототип збереже загальний стиль концепту Urban EV, люк зарядного порту на капоті і камери замість бічних дзеркал. Вони були і на тестовій машині , фотографії якої потрапили в Мережу восени минулого року. Легально оснащувати камерами серійні машини поки можна тільки в Японії.

Новий електрокар стане частиною стратегічного плану Honda по електрифікації європейської лінійки. Компанія вже відмовилася від дизельного CR-V в п’ятому поколінні кросовера, місце якого зайняв гібрид. До 2025 року продажі гібридів і батарейних машин повинні складе ⅔ від загального обсягу.

Концепт Honda Urban EV дебютував в 2017 році на автосалоні у Франкфурті. Шоу-кар побудували на спеціально розроблений для електричних моделей платформі, але детальної інформації ні про неї, ні про силову установку не повідомили. Частиною Urban EV став віртуальний консьєрж, який розпізнає емоції і здатний давати рекомендації по водінню.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти