Опубліковані перші зображення нового Mitsubishi Pajero

Японський позашляховик Mitsubishi Pajero, незважаючи на весь свій консерватизм і не дуже демократичний цінник, завжди користувався високим попитом. Однак це не скасовує того, що за 20 років його дизайн морально застарів і давно потребує серйозного оновлення. Днями дизайнери взяли справу в свої руки і представили, яким може бути всіма улюблений «Паджеро» в наступному поколінні.

Перше, що відзначили художники в нинішньому Mitsubishi Pajero – вдала форма кузова. Багато в чому саме кузов дозволяє йому досі залишатися одним з найбільш продаваних SUV на ринку. Загалом, основа є.

Далі – деталі. На думку авторів, головною відмінністю нового Mitsubishi Pajero повинна стати яскраво виражена передня частина з «двоповерховою» головною оптикою і масивною радіаторною решіткою. Також напрошується більш складна корма з діодними ліхтарями і запасним колесом, вбудованим в компактний пластиковий кожух під стиль кузова. Колісна база, до речі, зроблена «на виріст», а зайві сантиметри за традицією віддані заднім пасажирам і їхнім ногам.

Як результат, перед нами – сучасний, практичний і як і раніше чоловічий автомобіль з просторим салоном і містким багажником.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти