Skoda показала футуристичний салон електричного Skoda Vision iV

Компанія Skoda опублікувала перше зображення салону нового електричного кросовера Vision iV. Наживо однойменний концепт дебютує вже в березні на міжнародному автосалоні в Женеві.

Як стало відомо раніше, в основу новинки ляже передова модульна платформа MEB (Modular Electric Kit), створена інженерами концерну Volkswagen для всіх своїх майбутніх електрокарів.

Судячи з замальовки, автомобіль отримає вельми футуристичний інтер’єр без традиційного центрального тунелю. Його функції візьме спеціальна ніша з двома відділеннями для смартфонів, які можна буде не тільки зарядити (зрозуміло, без проводів), але і там же підключити до бортової мультимедійної системи.

Крім того, новий сімейний дизайн Skoda запропонує користувачам повністю переосмислену приладову панель, двоспицеве рульове колесо і величезний прямокутний тачскрін мультимедійного комплексу.

Технічні характеристики електроконцепта поки не розкриваються. Нагадаємо лише, що попередній подібний автомобіль Skoda – Vision E оснащувався двома електромоторами (по одному на кожній осі) з сумарною потужністю 306 кінських сил. Повідомлялося, що вони могли розігнати його до 180 км/год, проїжджаючи на одному заряді батареї до 500 кілометрів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти