З’явилися подробиці про Range Rover наступного покоління

Позашляховик Range Rover наступного покоління побудують на новій алюмінієвій платформі. У моделі дещо оновиться дизайн, розшириться технічне наповнення та повністю зміниться гамма двигунів – на зміну V6 і V8 прийдуть рядні “шістки” сімейства Ingenium, а також помірно-гібридні силові установки.

При цьому британський виробник впевнений, що п’яте покоління позашляховика зможе скласти конкуренцію Bentley Bentayga і Rolls-Royce Cullinan, пише Autocar.

За попередньою інформацією, новий Range Rover буде значно легшим за попередника. Досягатися це буде завдяки використанню модульного “візка” Modular Longitudinal Architecture (MLA). У майбутньому він ляже в основу всього модельного ряду групи Jaguar Land Rover.

З'явилися подробиці про Range Rover наступного покоління - фото 260670

За своїми габаритами позашляховик буде близький до машин поточного покоління. Найбільш помітним нововведенням стане інформаційно-розважальна система Touch Pro Duo з двома 10-дюймовими дисплеями, система Smart Settings, що працює на базі штучного інтелекту та здатна, наприклад, автоматично налаштовувати клімат-контроль в залежності від погоди, а також автопілот. Останній вже тестують на прототипах Land Rover Discovery.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти