Новий KIA Cerato став агресивнішим і потужнішим

Компанія KIA продовжує тестувати седан KIA Cerato нового покоління, а, точніше – його альтернативну версію. До слова, в різних країнах модель має різні назви: Forte в США, Cerato в Європі, а K3 – в Китаї і Південній Кореї. Старт продажів новинки в Піднебесній намічений на літо поточного року.

Як запевняють експерти, «китайська» версія KIA Cerato буде істотно відрізнятися від європейської. Судячи зі свіжих шпигунських фото, машина отримає збільшену решітку радіатора з вертикальними секціями, більш агресивні бампери, перероблену головну оптику і задні фари з LED-матрицями. Також серед особливостей новинки відзначають доопрацьований блок керування кліматом в салоні і велика кількість хромованих вставок.

За попередніми даними, в Китаї KIA K3 2019 модельного року буде продаватися як мінімум з трьома двигунами: двома «турбочетверками» на 1,4 і 1,6 літра (130 і 190 к.с. відповідно) і 1,5-літровим «атмосферником». В якості трансмісії запропонують 6-ступінчасту “механіку”, 6-ступінчастий “автомат” і 7-ступінчастий «робот» з двома зчепленнями.

Ціни китайського Cerato, як зазвичай, з’являться ближче до старту продажів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти