Новий кросовер Skoda Kamiq знову помітили на тестах

Хоч до прем’єри залишилося менше місяця, дорожні випробування нового бюджетного кросовера Skoda Kamiq тривають. Напередодні новинку знову помітили на тестах в Європі – правда, вже в «хитрому» камуфляжі, що спотворює буквально кожну деталь автомобіля.

Судячи по знімках, опублікованих порталом CarsCoops, на перший погляд камуфляжу майже немає. Однак якщо придивитися, можна побачити, що чорною напівпрозорою плівкою спотворена мало не кожна деталь. Особливо помітні «змазані» обриси решітки радіатора і «двоповерхова» головна оптика з «нитками» ходових вогнів.

В результаті виявляється, що ледь помітною клаптевою «ковдрою» покритий весь кузов новинки. Як наслідок, в тестовій машині досить складно дізнатися не тільки її прабатька – концепт Vision X, але і першого володаря нового фірмового стилю – хетчбек Scala.

Нагадаємо, новий Skoda Kamiq побудований на молодшій модульній архітектурі MQB-A0, яку раніше вже використовували в ряді інших компактних моделей концерну VAG (Seat Arona і Volkswagen T-Cross). Поряд з «візком», чеський компакт-крос розділить з ними і моторну гамму, в яку, за чутками, повинні увійти 1,0-літрова «турботройка», 1,5-літровий агрегат потужністю від 90 до 150 к.с. і 1,6-літровий дизель. Про повному приводі, на жаль, поки мова не йде.

Світова прем’єра Skoda Kamiq відбудеться 7 березня на міжнародному автосалоні в Женеві.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти