Audi готується до прем’єри нового кросовера Q4 e-tron: опубліковано перші фото

Компанія Audi опублікувала перші зображення нового компактного електричного кросовера Q4 e-Tron. Публічна прем’єра концепту відбудеться вже в березні на автосалоні в Женеві, а в «серію» новинка піде в кінці 2020 року – початку 2021 року.

Незважаючи на те, що представлені ілюстрації – тільки перші робочі ескізи, в дизайні вже є всі ознаки нинішнього фірмового стилю Audi. Наприклад, передня частина з восьмикутною фальшрадіаторною решіткою, вузькою головною оптикою і масивними повітрозабірниками явно нагадує флагманське крос-купе Q8. Напис e-Tron в нижній частині бампера – відмінна риса всіх електричних концептів Audi. Раніше аналогічним чином німці позначали e-Tron GT і PB18 e-Tron.

Технічні характеристики нового Audi Q4 e-Tron поки невідомі. Передбачається, що його оснастять адаптованою силовою установкою від серійного кросовера e-Tron з двома електромоторами, сумарно видають 360 кінських сил і 561 Нм крутного моменту. Запас ходу в такому випадку складе близько 400 кілометрів (по циклу WLTP).

Нагадаємо, міжнародний автосалон в Женеві пройде з 7 по 17 березня 2019 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти