Сімейство Skoda Superb розкрилось на фото

Ранній прототип рестайлінгової моделі Skoda Superb попадався фотошпигунам на дорогах ще минулої весни, але в той раз змін зовні було мало, навіть оптика на машині була стара, пише ельАВТО.

А зараз, ближче до передбачуваної прем’єри в Женеві, фінальні тести проходять автомобілі практично з повним набором змін. Причому разом випробовуються відразу і ліфтбек, і універсал. У ліхтарів трохи змінився малюнок, але помітно це буде лише при прямому порівнянні дореформеної версії з новою.

А ще між ліхтарями є заклеєна смужка, що може означати або хромовану вставку, або червону смугу за останньою модою, що сполучає оптику. Нещодавно оновлений родич Volkswagen Passat дав нам деяке уявлення про те, які зміни можна чекати і на Superb. Скажімо, більш досконалу мультимедійну систему з розширеним списком можливостей, нову цифрову панель приладів з екраном трохи меншої діагоналі, ніж нинішній, але з більш високими дозволом, контрастністю і швидкодією.

Компанія Skoda слідом за іншими марками концерну Volkswagen підтягує свої агрегати до норм Euro 6d-Temp і тому в асортименті моторів Superb і в їх параметрах можливі коригування. Наприклад, як на Пасаті, на Шкоді може з’явитися дизель 2.0 TDI EA288 Evo з більш розвиненою системою очищення вихлопу. Можливо, найочікуваніше нововведення – додавання в гамму Superb гібридної версії типу Plug-in, з зарядкою від розетки.

Інформація про таку машину поки надходила лише найзагальніша, і навіть неясно, чи буде виведена в світ така модифікація одночасно з рестайлінгом Superb або пізніше в цьому ж році. Проте тут можна приблизно орієнтуватися на силовий агрегат оновленої моделі Passat GTE. Там встановлені мотор 1.4 TSI на 156 сил, 115-сильний електродвигун, батарея на 13 кВт • ч, що дає Пасату запас ходу на одній електротязі в 70 км.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти