Cupra показала в Женеві концепт нового кросовера Formentor

Ми вже давно зрозуміли, що відокремився від SEAT бренд Cupra буде активно розвиватися і отримає досить велику модельну лінійку.

В рамках Женевського автосалону був представлений новий концепт купеобразного кросовера Formentor, хоча на концепт модель схожа найменше – це скоріше передсерійний прототип реальної моделі.

Варто відзначити, що Formentor буде відрізнятися від всієї лінійки компанії завдяки глибокій електрифікації PHEV. В якості силового агрегату буде застосовуватися гібридна система з сумарною потужністю до 245 кінських сил.

В основу ляже 1,5-літровий ДВС TSI з потужністю до 150 сил, а також електромотор з потужністю до 105 кінських сил. Зарядка акумуляторної батареї з ємністю в 13 кВт * годин відбувається всього за 2,5 години. Попередній запас ходу на електриці складе 70 км, але це при ідеальних умовах. У салоні буде використаний фірмовий стиль Cupra, а також мультимедійна система нового покоління, показана на Seat el-Born.

На жаль, компанія поки не стала розкривати будь-яких конкретних термінів виходу на ринок, а також можливий цінник. Ми очікуємо, що модель почне продаж в Європі до кінця цього року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти