Дешевше Logan: Renault випустить ще один бюджетний седан

Компанія Renault може випустити новий ультрабюджетний седан, який стане компактніше і дешевше моделі Logan. Остаточне рішення по новинку поки не прийнято, проте якщо проект все-таки отримає «зелене світло», то головним ринком для неї буде Індія.

Передбачається, що в основу «четиридверки» ляже платформа CMF-A, яку він, швидше за все, без будь-яких модернізацій розділить з хетчбеком Kwid.

Як повідомляють індійські ЗМІ, посилаючись на главу місцевого офісу Renault Венкатрана Маміллапалле, зараз проект нового седана позначається кодовою назвою LBA. Очевидно, що довжину машини побудують під діючі податкові пільги, тобто по суті, вона не перевищить і чотирьох метрів. Для порівняння, довжина нинішнього Renault Logan становить 4359 мм.

Якщо випуск моделі буде схвалений, то велика ймовірність, що від хетча Kwid вона успадкує не тільки шасі, а й всю моторну гамму, представлену нині 0,8- і 1,0-літровими бензиновими «атмосферниками» сімейства SCe потужністю 54 і 68 к. с. відповідно. В якості трансмісії там представлені п’ятиступінчаста «механіка» і «робот». Також не виключено, що до перерахованого вище «атмосферника» приєднається 1,0-літровий турбомотор, яким оснастять новий бебі-SUV марки – HBC.

Про терміни можливого дебюту говорити поки рано, адже проект, як ми знаємо, ще не схвалений. Проте, чекати його на ринку коштує не раніше 2020-2021 років.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти