Названі характеристики нового Kia Sorento

Прем’єра Kia Sorento нового покоління відбудеться на початку березня на автосалоні в Женеві.

Новий Sorento побудований на абсолютно новій платформі – у нього більш компактна конструкція моторного відсіку, звіси стали коротшими, колісна база збільшилася на 35 мм (до 2815 мм), а довжина зросла на 10 мм (до 4810 мм).

На європейському, північноамериканському і корейському ринках новинка буде доступна з гібридною силовою установкою, що складається з 1,6-літрового бензинового турбомотора T-GDi з прямим уприскуванням, а також 60-сильного електродвигуна і літій-іонного полімерного акумулятора (1,49 кВт). Загальна віддача системи складає 230 к.с., а максимальний обертовий момент – 350 Нм. Можливість підзарядки від електромережі у такого гібрида не передбачена.

У Kia додали, що трохи пізніше з’являться інші двигуни – бензинові і гібридні.

На корейському і європейському ринках Kia Sorento четвертого покоління буде пропонуватися з новим 4-циліндровим 2,2-літровим дизелем сімейства Smartstream потужністю 202 к.с. (440 Нм). Такий агрегат працює в парі з новою 8-ступінчастою АКПП DCT з двома зчепленнями. Також в Європі та Кореї кросовер буде доступний з 2,5-літровим 281-сильним Smartstream T-GDi (421 Нм), який також поєднується з 8-ступінчастою автоматичною КПП DCT.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти