Новий Ford Focus вперше помітили без камуфляжу (ФОТО)

Компанія Ford збирається повністю розсекретити хетчбек Ford Focus нового покоління на спеціальному заході в квітні, але фотошпигуни змогли помітити автомобіль під час офіційної фотосесії. Представники Ford усіма силами намагалися відігнати папараці, але, судячи з фото, їм це не вдалось.

Шпигунські світлини були зроблені в місті Кашкайш, Португалія. Новий Ford Focus повністю позбувся камуфляжу під час офіційної рекламної фотосесії. Експерти впевнені, що хетчбек четвертого покоління, який ви бачите на знімках, показаний в «зарядженій» версії ST або ж з візуальними спортивними доповненнями з пакету ST Line.

Серед особливостей нового Ford Focus варто відзначити стильний панорамний дах, а також 18-дюймові спортивні колісні диски. Крім цього, хетчбек у версії ST Line має розширений аеродинамічний обвіс і невеликий спойлер ззаду.

Очікується, що крім версій ST і ST Line новий Ford Focus в другій половині 2018 року отримає практичний кузов «універсал», а також «позашляхову» версію Active. Пізніше до лінійки приєднається і модель в кузові «седан».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти