В Україні представили новий туристичний автобус (ФОТО)

Нові туристичні автобуси в Україні продаються досить в обмеженій кількості. Західні моделі шалено дорогі, а вітчизняні багатьох не влаштовують за співвідношенням ціна/якість. І ось на український ринок зі своїми автобусами недавно вийшов китайський виробник Howo Sinotruk, добре відомий в нашій країні своїми вантажівками.

На Технічному фестивалі в Києві, що який проходив нещодавно, виробник презентував 11-метровий туристичний автобус Howo Sinotruk моделі JK6117H5A. Машина, представлена ​​компанією AVM Truck & Bus Ukraine, вирізняється унікальним дизайном з великими розкосими фарами і похилим лобовим склом.

У салоні – 48 комфортабельних пасажирських крісел з регульованими спинками і підлокітниками. У стандартне оснащення входять 2 монітори по 19 дюймів, аудіо/відеосистема, індивідуальні блоки управління вентиляцією, освітлення.

Автобус оснащений 6,87-літровим турбодизельним двигуном MC07.33-50 (ліцензія MAN) стандарту Євро 5, потужністю 330 к. с. та 6-ступінчастою КПП Allison TR6.

Передня підвіска – ресорна, задня – пневматична. Базова комплектація – ABS, гірські гальма, сan Bus system, дискові передні гальма, хромовані диски коліс.

Джерело: Автоцентр 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти