В Україні стартували продажі нового сміттєвоза (ФОТО)

Офіційний дилер вантажних автомобілів МАЗ – Група компаній АІС починає продажі нової моделі комунального автомобіля українського виробництва.

Новий сміттєвоз із заднім завантаженням, призначений для обслуговування сільських населених пунктів, де немає спеціальних пунктів збору сміття і відходів. Комунальний автомобіль побудований на шасі МАЗ «Корнет» і встановленого на ньому спеціального обладнання, а його вартість складе близько 1,5 млн грн.

Комунальний автомобіль був розроблений і запущений в серійне виробництво заводом Авто-Холдинг, який спеціалізується на виробництві спеціалізованої техніки, самоскидів і фургонів. Продукція даного підприємства сертифікована і відповідає вимогам чинного Законодавства України, а система управління якістю відповідає вимогам стандарту ISO 9001: 2009. Рівень локалізації виробництва нового сміттєвоза перевищує 30%!

Відомо, що спецтехніка на базі шасі мінського автозаводу відмінно зарекомендувала себе в дорожньо-ремонтних і будівельних роботах, житлово-комунальному господарстві, а також інших галузях господарської діяльності та промисловості.

На сьогоднішній день МАЗ займає лідерські позиції на ринку вантажних автомобілів. За підсумком першого півріччя 2018 року було реалізовано понад 500 од. вантажних автомобілів МАЗ, що дозволило зберегти перше місце на ринку за обсягом продажів, частка ринку МАЗ зросла до 21%, зростання продажів до 1 пол. 2017 р склав 59,7%. Головними переваги шасі МАЗ «Корнет» для виробництва комунальної техніки є: доступна ціна, висока надійність і ремонтопридатність, зручність експлуатації і низькі експлуатаційні витрати.

Спецобладнання нового сміттєвоза, включає в себе кузов із заднім бортом, завантажувальним і ущільнюючим механізмами. Сміття складається в опущений завантажувальний бункер вручну або малогабаритним навантажувачем. Після заповнення бункер піднімається вгору, і розвантажувальна плита бункера виштовхує сміття в кузов. Після цього включається ущільнююча плита, яка переміщує сміття до передньої частини кузова і ущільнює його. Розвантаження кузова здійснюється за його перекиданні з відкритим заднім бортом.

Новий сміттєвоз характеризується високою маневреністю і оптимальною вантажопідйомністю для сільської місцевості (маса 3 тонни, обсяг 10 куб.м.), завдяки чому допоможе максимально оперативно забезпечити вивезення сміття і відходів з обслуговуваних територій. Крім того, автомобіль має надійну гідравлічну систему і електроніку, тому не підведе навіть в екстремальних умовах.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти