У мережу злили фото Volkswagen Passat 2020 року

На моторшоу у Детройті компанія Volkswagen представить американський варіант седана Passat нового покоління. У мережу вже злили перші офіційні фотографії моделі.

Знімки седана Passat вперше з’явилися на сайті Wheelsage – великої бази автомобільних фотографій, куди зображення додаються самими користувачами. Зараз знімки седана нового покоління вже видалені, але мережею активно ширять копії цих фото.

Американський варіант Passat відрізняється від автомобілів, які продаються на інших ринках. Наприклад, модель доступна тільки у вигляді седана (хоча в Європі вона може бути ще й універсалом) і все ще не переведена на модульну платформу MQB.

Зовнішність Volkswagen Passat 2020 змінилася не сильно: у компанії збільшили решітку радіатора, допрацювали фари і ліхтарі, а також змінили форму третього віконця у районі задньої стійки. На фотографіях показано модифікація R-Line з більш агресивним обвісом і невеликим заднім спойлером на кромці багажника. Також ззаду зникла хромована смуга і з’явився великий напис “Passat” під емблемою марки.

Volkswagen Passat 2020 року - фото 301149
Volkswagen Passat 2020 року - фото 301150
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти