Maserati побудує 150 особливих кросоверів Levante

Італійська марка представила спецверсію Vulcano

Компанія Maserati представила особливу версію кросовера Levante під назвою Vulcano. Всього буде зібрано 150 таких автомобілів для ринків Європи і Азії. Всі екземпляри Levante Vulcano пофарбовані в матовий сірий колір Grigio Lava і запропоновані з пакетом дизайну екстер’єру Nerissimo.

Від звичайних кросоверів Maserati Levante у виконанні Vulcano відрізняється затемненим блоком задніх ліхтарів, решіткою радіатора і логотипами кольору «чорний хром», глянсовою окантовкою бічних стекол, чорненими патрубками вихлопної системи, 21-дюймовими колесами Helios з матовою обробкою і червоними гальмівними супортами. Вседорожник пропонується тільки з бензиновими V6 потужністю 350 або 430 кінських сил.

У список оснащення Levante Vulcano входять шестипоршневі гальма Brembo, крісла з обробкою червоною або чорною шкірою, обладнані вентиляцією і підігрівом, аудіосистема Bowers & Wilkins, доводчики дверей і матричні світлодіодні фари. На центральній консолі кросовера розміщена алюмінієва табличка з логотипом Vulcano і текстом one of 150, а інтер’єр прикрашений вставками з лакованого карбону.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти