Новий Nissan Juke дебютує в 2019 році

Компанія Nissan представить друге покоління компактного кросовера Juke вже в 2019 році. Зберігши спадкоємність в дизайні, модель переїде на нову платформу CMF-B і отримає нову лінійку двигунів. Скорий дебют новинки в інтерв’ю виданню Auto Express підтвердив керівник маркетингового відділу Nissan Europe Хелен Пері.

Тим часом, недоліки нинішнього «Жука» з роками стають все більш очевидним: морально застаріле обладнання, примітивний салон і неприваблива зовнішність. Все це неминуче впливає не тільки на продажі, але і на здатність конкурувати з актуальними європейськими моделями на зразок Peugeot 2008, Renault Captur або Audi Q2. Саме тому, вважаємо, Nissan змушений поквапитися – в іншому випадку наздогнати «поїзд» буде ще складніше.

Так чи інакше, дизайн новинки, швидше за все, буде перегукуватися з дизайном поточного покоління автомобіля з високо розташованими фарами і рельєфними арками. До того ж, з переїздом на нове модульне шасі «Жук» трохи додасть в габаритах, а «зайві» міліметри колісної бази за традицією підуть на відкуп ніг задніх пасажирів.

Салон зазнає відразу кілька важливих змін: покращиться якість пластика, з’явиться гідна шумоізоляція, а штатна мультимедіа, через стільки років, нарешті, отримає підтримку Apple CarPlay і Android Auto.

Зміниться і лінійка двигунів. Передбачається, що відтепер до її складу увійдуть два бензинових турбомотора об’ємом 1,0 і 1,6 літра, 1,5-літровий турбодизель і, можливо, гібридна силова установка, характеристики якої поки невідомі.

Точну дату прем’єри нового Nissan Juke (крім того, що вона відбудеться в цьому році) японці не розкривають. Відомо лише, що в продаж його запустять на початку 2020 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти