Нова Toyota RAV4 отримає круту Offroad-версію

Компанія Toyota представила на автосалоні в Чикаго «внедорожню» версію кросовера RAV4 нового покоління. Автомобіль у виконанні TRD Off-Road, створений фахівцями відділення Toyota Racing Development, отримав посилену підвіску, полегшені колеса і трохи змінився зовні. Старт продажів новинки на ринку США намічений на осінь 2019 року.

Говорячи про зміни в «позашляховому» Toyota RAV4 TRD Off-Road, насамперед відзначимо те, що відразу впадає в очі: збільшені захисні накладки на арках, нову решітку радіатора, високі рейлінги на даху і більш агресивні бампери. В салоні, в свою чергу, японці застосували вишукане поєднання чорного тканинного матеріалу SofTex (він легше і міцніше шкіри) з контрастною прострочкою червоного кольору.

Головною особливістю новинки стала посилена підвіска з новими пружинами, двотрубними амортизаторами і відбійниками, при створенні яких були запозичені технології ралійної версії RAV4 Rally.

Крім підвіски, оснащення «позашляхового» Toyota RAV4 включає полегшені 18-дюймові колеса зі спеціальними шинами Falken Wildpeak A/T Trail, повний привід з динамічним контролем тяги на кожному колесі, селектор режимів руху Multi-Terrain Select з електронними «помічниками» на підйомі і спуску і світлодіодні протитуманні фари.

У рух Off-Road версія кросовера наводиться за допомогою 2,5-літрового 206-сильного бензинового двигуна серії Dynamic Force з 250 Нм крутного моменту. Пару йому складає 8-ступінчастий “автомат” Direct Shift.

Перші «товарні» версії Toyota RAV4 TRD Off-Road надійдуть до американських дилерів восени поточного року. Вартість автомобіля оголосять ближче до старту продажів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти