Представлено стильний седан Subaru Legacy нового покоління (фото)

Компанія Subaru представила на автосалоні в Чикаго седан Legacy нового покоління. Автомобіль отримав довгоочікуваний турбований двигун і сучасну мультимедійну систему з великим «планшетом» в стилі Tesla або Volvo. Терміни початку продажів новинки поки не уточнюються.

Змінивши покоління, Subaru Legacy переїхав на нову модульну архітектуру SGP (Subaru Global Platform), що забезпечила йому знижений центр ваги, більш жорсткий кузов і поліпшену керованість. Разом з тим, помітно знизився рівень шуму і вібрацій в салоні – машина стала на порядок комфортніше.

У топових версіях новинка отримала суперсучасний інформаційно-мультимедійний комплекс з гігантським 11,6-дюймовим вертикальним тачскріном, розташованим прямо по центру передньої панелі. Також водієві доступний новий пакет електронних помічників EyeSight з системою утримання в смузі, функцією стеження за втомою водія і системою контролю «сліпих» зон.

Значно змінилася моторна гамма. У ній вперше з 2012 року з’явився турбований агрегат – 2,4-літрова опозитна «четвірка», що видає 264 кінських сил і 375 Нм крутного моменту. Пару йому складає лише безступінчатий варіатор. Заявлена ​​динаміка в такій конфігурації – 6,1 сек. до «сотні». Крім того, в лінійці залишився 2,5-літровий 185-сильний «атмосферник» з 239 Нм крутного моменту, який теж поєднується тільки з безступінчатим трансмісією.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти