Kia представила оновлений Kia Sportage (фото)

Компанія KIA представила на автосалоні в Чикаго оновлений кросовер Sportage. Автомобіль отримав розширене оснащення і трохи змінився зовні. Продажі новинки в США почнуться навесні 2019 року.

Зовнішні зміни рестайлінгового KIA Sportage мінімальні. Найпомітнішими з них стали переглянута радіаторна решітка, світлодіодна головна оптика з новими покажчиками повороту, додаткові хромовані елементи на бамперах і нові колісні диски.

У салоні з’явилися нове рульове колесо і мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм і підтримкою мобільних онлайн-сервісів Apple CarPlay і Android Auto. Плюс до всього, топові версії кросовера отримали функцію утримання в смузі, систему контролю за втомою водія і розумний круїз-контроль з системою Start & Stop для більш комфортного пересування в пробках.

Моторна гамма KIA Sportage 2020 модельного року знову включає в себе тільки два агрегати: 2,0-літрову «турбочетвірку» GDi на 240 кінських сил і 2,4-літровий 184-сильний «атмосферник». Трансмісія – звичайний шестиступінчастий «автомат». Повний привід пропонується тільки в якості опції.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти